Cahm-Klintensiv – Sterge.ro

Cahm-Klintensiv

O companie cu 100% capital privat romanesc, Klintensiv ofera solutii profesionale prin productia unei game variate de dezinfectanti. Este printre singurele companii autohtone care produc dezinfectanti cu o concentratie de alcool etilic de 85%.

Toti dezinfectantii Klintensiv au o acțiune virucidă, bactericidă, fungicidă și levuricidă, si sunt avizati de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Filtreaza
0 filtre active

Tot procesul de productie respecta cerintele europene, conform ISO 9001, ISO 14001 si OSHAS 18001 iar substantele utilizate sunt de calitate superioara, pentru a putea avea garantia unor produse de calitate. Dezinfectantii au un timp de actiune foarte rapid impotriva agentilor patogeni, distrugand in 30 de secunde peste 99% din bacterii si virusi.

Desi concentratia de alcool etilic este una mare de 85%, produsele Klintensiv contin agenti care nu afecteaza si nu usuca pielea in utilizarea frecventa pentru dezinfectarea mainilor si tegumentelor.

In perioada aceasta, Klintesiv si-a extins toate facilitatile productiei pentru a putea onora si deservi cu prioritate toate facilitatile medicale in lupta cu COVID-19.

Portofoliul de produse este unul variat, incepand de la dezinfectanti de maini, dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru instrumentar medical si pana la produse pentru ingrijiea personala.

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!