Combinezon protectie Honeywell Spacel 3000 AP RA EBJ categoria 3, tip 6

Combinezon de protectie Honeywell Spacel 3000 AP RA EBJ categoria 3, tip 6

Combinezon de protectie Honeywell Spacel 3000 AP RA EBJ categoria 3, tip 6

66.97lei + TVA bucata

Cod Produs: HNY4503003 Categorie:
Termen de livrare: 14 - 21 zile lucratoare
Goleste

Respectăm cele mai înalte standarde:


Combinezoanele de protectie Honeywell Spacel® 3000 EBJ sunt create pentru protectie impotriva pericolelor fatale de nivel ridicat, fiind incadrate in categoria 3 de protectie.

Aceste combinzoane au certificare EN 14126 – protectie impotriva virusurilor –  si au fost folosite cu succes si in cazul epidemiilor de Ebola.

Combinezul de protectie este fabricat din material foarte rezistent la rupere si perforare, cu un nivel de elongare de pana la 400%

*Masca, manusile si incaltamintea de protectie NU SUNT INCLUSE

**PRIORITIZAM SECTORUL MEDICAL***

combinezon de protectie honeywel Spacel 3000 EBJ 45 030 03 descriere

Angajatii care lucreaza in domenii precum agricultura, industria veterninara, domeniul medical, industria alimentaria sau colectarii de deseuri sunt expusi la agenti patogeni, care includ bacterii, virusuri, fungi sau alte microorganisme cu toxinele lor associate. Acesti agenti patogeni au un efect foarte daunator asupra sanatatii umane, pornind de la reactii alergice si pana la situatii fatale.

Angajatii pot fi infectati de agenti biologici, care pot intra in organism prin mai multe cai, cum ar fi  prin piele sau membrane mucoase, inhalatie, inghitit, taieturi etc.

Protecția celor care intră în contact cu agenți biologici este fundamentala pentru prevenirea infecției și răspândirea germenilor. În consecință, așa cum este definit de Legislația europeană, există cerințe speciale pentru materialul vestimentar folosit pentru a proteja împotriva agenți infecțioși. O evaluare a performanței combinezoanelor împotriva acestor criterii, ca parte din evaluarea generală a riscurilor, poate ajuta la selectarea echipamentului de protecție individuală adecvat pentru minimizare riscul de infectare.

Brand

Marime

XL, XXL

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Combinezon de protectie Honeywell Spacel 3000 AP RA EBJ categoria 3, tip 6”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!