Detergent ecologic concentrat pentru curatare si eliminare a mirosurilor neplacute BIOBACT clean,1l-714707

Detergent ecologic concentrat pentru curatare si eliminare a mirosurilor neplacute BIOBACT clean,1l-714707

Detergent ecologic concentrat cu PH neutru, pentru cutarare si eliminarea mirosurilor neplacute, actiune intr-un singur pas. Biobact nu doar mascheaza mirosurile ci descompune în mod eficient substan?ele organice, precum urina ?i reziduuri alimentare care sunt cauza principal? a mediului urât mirositor, eliminandu-le in totalitate. Se recomanda utilizarea in mod repetat a BIOBACT, pentru a preveni acumularea murdariei organice(gr?sime,proteine ???i amidon).Este un produs pentru curatare universala si este fabricat 100% din microorganisme naturale, fiind sigur de utilizat pentru mediul inconjurator.Poate fi utilizat atat prin pulverizare cat si in masinile automate de curatenie.Trebuie agitat bine inainte de utilizare.

Disponibilitate: In stoc
Pret 63.38 lei +TVA/buc75.42 LEI TVA INCLUS

Vezi cosul

Specificatii tehnice:

Producator

Bucati / bax

10

Bucati / palet

560

Volum

1L

Concentratie

1-4% pentru curatare

MEDIU DE UTILIZARE

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Suprafete

, , , , , , , ,

Tip murdarie

, , , ,

Tip detergent

Certificari ecologice

Ecolabel

Tip Curatenie

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Detergent ecologic concentrat pentru curatare si eliminare a mirosurilor neplacute BIOBACT clean,1l-714707”

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!