Mănuși nitril de unică folosință | Mănuși nitril nepudrate

Manusi nitril de unica folosinta

Mănușile din nitril de unica folosinta sunt fabricate din cauciuc sintetic, ceea ce înseamnă că nu conțin proteine ​​din latex. Acest lucru face ca manusa de nitril sa fie opțiunea preferată pentru cei cu alergii la latex.

Mănușile din nitril sunt, de asemenea, de până la 3 ori mai rezistente la puncții decât mănușile din latex. Acest lucru le face ideale atunci când există riscul expunerii la agenți patogeni, cum ar fi sânge sau la alți contaminanți ai mediului.

Filtreaza
0 filtre active

Manusile de nitril sunt utilizate în mod obișnuit în laboratoare, spitale și medici stomatologi și în mediul de îngrijire, dar sunt utilizate și pe piața auto, unde o mănușă de nitril este mai groasă și mai rezistentă la perforare, pentru a proteja împotriva uleiului și a lubrifianților motorului.

Mănușile din nitril au, de asemenea, o rezistență chimică superioară față de alte mănuși de unică folosință. Acest lucru se datorează cauciucului nitril, care are o rezistență mai bună la substanțele chimice, acizi și uleiuri față de cauciucul natural.

Mănușile din nitril sunt, de asemenea, fără pudra și reduc și mai mult riscul de alergeni. Mănușile de unica folosinta au, de asemenea, un finisaj clorurat aplicat pe mănușă, facilitând îmbrăcarea și îndepărtarea, chiar și atunci când mâinile sunt umede. Acest lucru face ca aceste mănuși să fie foarte utile în situații precum mediile alimentare în care sunt necesare schimbări frecvente ale mănușilor. Unele mănuși din nitril sunt dublu clorurate în interior, oferind un finisaj neted mănușii care permite îmbrăcarea mănușii în timp ce utilizatorul are mâinile umede.

Datorită utilizării cauciucului sintetic, mănușile din nitril de unica folosinta nu sunt preferate doar pentru rezistență și durabilitate, ci au și pentru flexibilitatea sporită, făcându-le mănușa ideală atunci când sunt necesare dexteritatea și sensibilitatea. Aceste mănuși se mulează după forma mâinii tale, pentru a se potrivi perfect și pentru a reduce oboseala mâinilor. Mănușile din nitril au, de asemenea, un nivel mai redus de frecare, ceea ce înseamnă că aceste mănuși pot fi purtate pentru durate mai lungi decât alte mănuși.

Grosimea nitrilului din care sunt fabricate manusile influenteaza rezistenta chimica pe care acestea o vor avea. Totodata, manusile fabricate din nitril ca litate superioara sunt foart rezistente, chiar si in variantele de grosime de 0.08mm.

Pentru aplicatii fine, unde este foarte important sa existe simt tactil, recomandam utilizarea manusilor de nitril negre sau albastre, de grosime 0.07 mm.

Pentru aplicatii in care se intra in contact cu chimicale puternice, recomandam utilizarea manusilor din nitril albastru, de grosime 0.10 mm.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!