Manusi de lucru | Manusi protectie - Sterge.ro

Manusi protectie de lucru

Angajații sunt mai predispuși să își rănească mâinile decât orice altă parte a corpului, inclusiv încheieturile, brațele și umerii. Tăieturile sau înțepăturile sunt cele mai frecvente leziuni ale mâinilor, reprezentând 40% din totalul leziunilor mâinii raportate la locul de muncă.

Filtreaza
0 filtre active

Urmează entorse și fracturi, apoi arsuri sau arsuri chimice.

Principalele motive menționate pentru rănirea mâinilor includ absența protecției mâinilor și lipsa unei instruiri adecvate, dar cea mai important lucru în această situație este  faptul că marea majoritate a acestor leziuni ar fi putut fi evitate dacă lucrătorul purta o protecție adecvată pentru mâini.

Purtarea mănușilor de siguranță poate reduce potențial accidentarea mâinilor cu 70%, chiar si pentru următoarele situații:

  • Pierderea degetelor și a mâinilor

Mănușile de protecție devin un instrument indispensabil pentru lucrători, pentru a asigura siguranța completă a mâinilor în mediile industriale. Există numeroase mașini și utilaje într-o fabrică care pot provoca angajaților, prin accidente de muncă sau utilizare defectuasă a acestora, tăierea degetelor. Tocmai din acest motiv, trebuie încurajată protecția mănușilor de protecție pentru a evita astfel de situații periculoase și riscante.

  • Arsuri și răni chimice

Pentru facilitarea unui mediu de lucru sănătos, devine o datorie principală a angajatorului să furnizeze echipamente de siguranță adecvate și de calitate lucrătorilor. Există șanse mari ca în medii de lucru cu substanțe chimice riscante, aceasta să cadă peste mâna angajatului, provocând arsuri grave. Dar atunci când angajații dispun de mănuși de siguranță adecvate, consecințele sunt atenuate.

  • Substanțe periculoase absorbite

Atunci când lucrătorii manipulează substanțe chimice, acestea pot fi absorbite prin piele, ceea ce  poate avea  efecte drastice.

  • Tăieturi și arsuri

Utilizarea mănușilor de protecție de către angajați poate micșora șansele  de tăieturi și arsuri ale mâinilor , care se pot întâmpla adesea  într-un mediu industrial.

Siguranța la locul de muncă trebuie să fie cea mai importantă prioritate a angajatorului și este de datoria lui să se asigure că fiecare lucrător este echipat cu toate echipamentele de siguranță necesare..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos