Role hartie speciala - Produse igiena Sterge.ro

Role hartie speciala

Tehnologia TAD permite producerea celor mai bune role de hartie industriala, superioare rolelor de hartie industriala 100% celuloza.

Denumirea de TAD vine de la Through Air Drying si prezinta practic modul in care se fabrica hartia speciala din care sunt produse aceste role industriale. In productia oricarui tip de hartie, in momentul in care se fabrica aceasta, celuloza este trecuta printr-o serie de tamburi, unde se aplica atat presiune, cat si caldura, pentru a se obtine hartia.

Filtreaza
0 filtre active

Tehnologia TAD presupune ca in momentul in care celuloza trece printre acesti tamburi, prin intermediul unor jeturi de mare presiune, sa se sufle aer cald. Prin acest procedeu, fibrele de celuloza raman intacte, in forma lor naturala, ceea ce ofera hartiei un plus considerabil de rezistenta. De asemenea, tot prin acest procedeu, se creeaza o serie de “bule” intre fibre, care maresc semnificativ capacitatea si viteza de absorbtie.

Rolele din hartie industriala tip TAD sunt superioare celor din 100% celuloza din toate punctele de vedere. O rola din hartie TAD in 1 strat poate avea eficienta superioara chiar si unei role de hartie in 3 straturi.

In general, pentru marea majoritate a stergerilor, recomandarea noastra este sa se aleaga hartia industriala TAD in 2 straturi, aceasta oferind cel mai bun raport pret-calitate. De asemenea, rolele industriale Tork si Kimberly Clark Wypall pot fi utilizate impreuna cu dozatoarele special concepute pentru mediul industrial. Astfel, pe lanaga un grad de igiena superior, se obtin reduceri ale consumului, datorita portionarii individuale ale lavetelor de hartie.

Un aspect foarte interesant si important de luat in calcul este faptul ca rolele din hartie industriala TAD pot inlocui cu succes carpele de bumbac, in special cele vrac ( la kg ). Utilizand hartia industriala TAD va veti imbunatatii eficienta, veti reduce costurile cu lavetele de bumbac si veti reduce cantitatea de deseuri care rezulta in urma utilizari lavetelor din bumbac.

Rolele industriale din hartie TAD sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si in culorile albastru si alb. Rolele din hartie industriala albastra TAD sunt recomandare in industria alimentara si pentru stergerile de mentenanta, in timp ce rolele de hartie industriala alba TAD sunt recomandate in zone precum controlul calitatii..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!