Honeywell - echipament de protectie proiectat pentru confort.

Honeywell

Protejează-ți afacerea, protejează-ți angajații cu echipamente PPE de calitate!

La Honeywell PPE, siguranța este în ADN. În fiecare zi, sute de milioane de oameni lucrează în medii periculoase și se bazează pe echipamentul lor de siguranță pentru a-i duce acasă în fiecare noapte. De peste un secol, Honeywell protejează lucrătorii cu oferte de siguranță din cap până în picioare, înrădăcinate în experiența noastră în industrie și în dorința neobosită de a inova.

Astăzi, soluțiile de siguranță protejează viitorul a 500 de milioane de lucrători. În acest viitor, soluțiile de siguranță se adaptează nevoilor și mediului în schimbare.

Acestea cresc productivitatea și eficiența, în loc să stea în cale. Și mai presus de toate, nu încetează să lucreze până când ultimul lucrător nu iese și ajunge acasă în siguranță.Filtreaza
0 filtre active

Sustenabilitate și politica de oportunități durabile

Politica de oportunitati durabile se bazează pe principiul conform căruia, prin integrarea considerațiilor de sănătate, siguranță și mediu în toate aspectele afacerii, Honeywell protejează oamenii, comunitățile și mediul, realizează o creștere durabilă și o productivitate accelerată, prin dezvoltarea de tehnologii care extind capacitatea durabilă a lumii noastre.

  • Reducerea gazelor cu efect de seră la nivel global
  • Crearea de produse eco-eficiente
  • Reducerea utilizării resurselor naturale în timpul producției și distribuției

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!