JALAS - Ejendals | alege pantofi si bocanci de lucru de calitate - Sterge.ro

JALAS - Ejendals

Produsele JALAS sunt de cea mai buna calitate, au un design functional si protejeaza picioarele. De asemenea, progresele in privinta confortului, ergonomiei si caracteristicilor care imbunatatesc postura permit abilitati mai bune de a lucra si previn vatamarile altor parti ale corpului.

Incaltamintea de protectie JALAS este una dintre cele mai avansate de pe piata din punct de vedere tehnic.

Filtreaza
0 filtre active

De la faza de conceptie pana la testare, aceasta este destinata protejarii picioarelor – unul din cele mai avansate sisteme de amortizare a socurilor din lume!

Prin continua dezvoltare a produselor, cunostintele aprofundate despre materiale si colaborarile avansate in cercetare, capacitatile de amortizare a socurilor sub calcaiul incaltamintei de protectie JALAS au devenit echivalente cu ale pantofilor profesionali de alergare. Incaltamintea de protectie este dezvoltata in ideea ca alegerea incaltamintei va avea efect asupra picioarelor, genunchilor, bazinului, gatului si coloanei vertebrale atat in prezent cat si mult timp in viitor..

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!