Emulsie pentru protectia si luciul pardoselilor de piatra naturala sau artificiala, Longlife Stone, 10 litri, protectie impotriva alunecarii, murdariei, deteriorarii suprafetei - Sterge.ro

Emulsie pentru protectia si luciul pardoselilor de piatra naturala sau artificiala, Longlife Stone, 10 litri, protectie impotriva alunecarii, murdariei, deteriorarii suprafetei

Emulsie pentru protectia si luciul pardoselilor de piatra naturala sau artificiala, Longlife Stone, 10 litri, protectie impotriva alunecarii, murdariei, deteriorarii suprafetei

Disponibilitate: In stoc
Pret 453.23 lei +TVA/bucata539.34 LEI TVA INCLUS

Respectăm cele mai înalte standarde:


LONGLIFE Stone este o emulsie de lustruit rezistenta, cu luciu puternic și persistent pentru pardoselile din piatra naturala sau artificiala.
LONGLIFE Stone creaza o pelicula antiderapantă și sigură datorită ingredientelor sale de întreținere eficiente (conform DIN 51131), chiar și în condiții de trafic intens.
De asemenea este rezistentă la urmele de tălpi și murdărie, chiar și în condiții extreme, lustruirea rapidă crește durabilitatea, asigură protecția suprafeței și reduce murdărirea.
Pelicula protectoare LONGLIFE stone are o capacitate mare de umplere și asigură un aspect uniform și lucios de la prima aplicare.

Specificatii tehnice:

■ Potrivit pentru podele din piatră naturală sau artificială, inclusiv podele din piatră absorbante.
■ Nu utilizați pe plăci ceramice și suprafețe din piatră fină.

Greutate10 kg
Brand

Volum

10L

Concentratie

verificati fisa tehnica

PH solutie concentrata

8

Mediu de utilizare

Domeniu de activitate

Industrial, Profesional

Suprafete

,

Tip detergent

,

Tip Curatenie

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Emulsie pentru protectia si luciul pardoselilor de piatra naturala sau artificiala, Longlife Stone, 10 litri, protectie impotriva alunecarii, murdariei, deteriorarii suprafetei”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!