Vezi aici echipamentele de protectie inovative de la Milwaukee

Milwaukee

EPP a avut puține inovații de-a lungul anilor, conducând utilizatorii în a-și modifica echipamentul pentru a satisface mai bine nevoile acestora. Prin înțelegerea nevoile utilizatorilor, MILWAUKEE a dezvoltat echipamente de protecție de la zero, precum haine cu încălzire electrică, game de mănuși rezistente la tăiere care permit utilizatorilor să se adapteze la locul de muncă. Iar ochelarii de protecție MILWAUKEE® care pot fi purtați toată ziua, au lentile anti-aburire cu efect de lungă durată. MILWAUKEE® se angajează să creeze soluții inovatoare care să ajute utilizatorii să rămână în siguranță și să rămână productivi la locul de muncă.

Alimentat de tehnologia M12™ REDLITHIUM™ sau REDLITHIUM™ USB, echipamentul de lucru încălzit MILWAUKEE® distribuie căldura în zonele centrale ale corpului. Elementele de încălzire durabile din fibră de carbon mențin căldura pentru a reduce nevoia de straturi voluminoase, în timp ce mai multe setări de căldură permit utilizatorului să selecteze cantitatea potrivită de căldură pentru toate condițiile meteorologice. Gama de îmbrăcăminte de lucru încălzită se poate băga la mașina de spălat și uscătoare pentru utilizare îndelungată.Filtreaza
0 filtre active

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!